Däckbjörn erbjuder alla Norrortracing medlemmar fälg och däck till riktigt bra priser. Utbudet är enormt och Däckbjörn är återförsäljare för många av de stora kända märkena. Ring för prisuppgifter på just dina hjul idag! 08-7562405Varför betala mer än du behöver?
Vi chippar Bilar, Lastbilar, Husbilar via OBD uttaget. TMC säljer även en hel del avgassystem.
Medlemmar i Norrortracing får 10% rabatt på chippning!Galp Energia är ett portugisiskt märke som tillverkar olja till de flesta motorer. Team NR kan ordna bra priser på tex. motorolja, växellådsolja, bromsvätska osv. Galp används bla. i flera WRC bilar, Portugals GT lopp, samt i många auktoriserade verkstäder, bla Mitsubishi. Godkänt av BMW, Audi, Porsche, Ferrari mfl.
För mer info kontakta Nismo i forumet.
Dekor för fordon är kanske ditt viktigaste ansikte utåt. Vi på Graphic Line har lång erfarenhet av hur man på bästa sätt förmedlar sitt budskap eller varumärke. Bilar och lastbilars olika utseende ger oss oanade möjligheter att producera unika lösningar för varje behov. Kontakta oss gärna när du som företag eller privatperson behöver hjälp med att synas, det är vår specialitet.TEAM Norrortracing är ett aktivt team med kraftig framåtanda! Vårt mål är att synas så mycket som möjligt så att så många som möjligt vet vilka vi är. När folk ser en bil med en Norrortracing dekal eller känner igen en bil härifrån ska dem kunna relatera till hela teamet och vilka fler bilar som är medlemmar.

För att våran server ska kunna hållas igång, för att hemsidan ska kunna drivas, för att vi ska kunna synas MYCKET (med t-shirts, tält vid evenemang, utställningsplatser osv.) behöver vi självklart sponsorer. Till största delen kommer alla pengarna ur egen ficka, men vi har haft ett flertal sponsorer och söker självklart fler! Vi hoppas du eller ditt företag vill hjälpa oss fortsätta synas och att ni vill synas med oss!


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Copyright Nismo.se 2009